veterinarska ambulanta

Beograd, Vidikovački venac 73Z
011/770-90-96;063/103-54-69; 064/555-13-54
e-mail: office@petland.rs

ponedeljak - petak:
9 - 19h
subota:
10 - 14h
nedelja:
10 - 12h

O nama

Veterinarska ambulanta PET LAND je otvorena 2008. godine. Zamišljena je kao specijalizovana ambulanta u kojoj je moguće ostvariti zatvoreni krug dijagnostike, tako da se potreba za spoljašnjom saradnjom svede na minimum, osim kada to priroda problema zahteva, a sve u cilju brze i delotvorne pomoći vašem ljubimcu, pri čemu vodimo računa o vašim potrebama, vremenu i mogućnostima.

o-nama-stranica


Mi smo

Nikola Ilić, dr vet. med.

dr vet. med.

Rođen u Jagodini 1975. godine. Osnovne studije završio na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2005. godine. Pripravnički staž obavio u veterinarskoj ambulanti ROT, Beograd, gde je i tokom studiranja sticao praksu iz oblasti hirurgije, ortopedije, oftalmologije, anesteziologije.
Tokom 2001. godine praksu iz oblasti hirurgije i ortopedije sticao na Veterinarskoj klinici Dirrenklink u Antwerpenu, Belgija.
Znanje stalno unapređuje učestvovanjem na seminarima i kongresima na kojima predaju vodeći stručnjaci iz pojedinih oblasti.
Oblasti posebnog interesovanja su hirurgija, ortopedija, kardiologija, anesteziologija i porodiljstvo.


Ana Alba,dr vet. med

Ana Alba, spec. dr vet. med.

Rođena je 1987. godine u Beogradu. Fakultet veterinarske medicine je završila u Beogradu 2013. godine. Od tada je stažirala u veterinarskoj ambulanti Delić u Beogradu do 2015. godine gde je stekla praksu iz hirurgije, dermatologije, interne veterine, stomatologije…

U veterinarskoj ambulanti Pet Land radi od 2015. godine.

Zainteresovana je za mnoge oblasti veterine, a posebno za dermatologiju malih životinja za koju se usavršavla kod profesora Nikole Popovića na veterinarskom fakultetu.

Opštu specijalizaciju je završila 2020. godine, a na katedri za radiologiju Fakulteta veterinarske medicine. 2021. godine je završila užu specijalizaciju za fizikalnu terapiju i postala prvi zvanični specijalista fizikalne veterine za male životinje u Srbiji.

 


Mina Grbeša Stevanović, dr vet. med.

Rođena je 1987. godine u Beogradu. Fakultet veterinarske medicine je završila u Beogradu 2014. godine. Od tada je stažirala u veterinarskoj ambulanti Delić u Beogradu do 2015. godine gde je stekla praksu iz hirurgije, dermatologije, interne veterine, stomatologije…

Na Naučnom institutu za veterinarstvo Srbije je radila do 2016. godine, a u priodu od 2016. do 2020. godine je radila u Veterinarskoj ambulanti Linea Alba.

Od 2020. godine je zaposlena u Pet Landu. Bavi se internom veterinom i hirurgijom mekih tkiva.


Jovana D. Tomić, spec. dr vet. med.

Rođena 1994. godine u Beogradu. Fakultet veterinarske medicine završila u Beogradu 2019. godine kao
prvi diplomac u generaciji. Pripravnički staž je završila na Fakultetu veterinarske medicine, Nastavna
bolnica za male životinje, Univerziteta u Beogradu. Tokom višegodišnjeg volonterskog rada na
Univerzitetskoj klinici u Ambulanti za egzotične kućne ljubimce, stekla je znanje iz nege, preventive i
lečenja malih sisara, kornjača i ptica.
Specijalističke akademske studije je završila 2020. godine gde se takođe školovala iz oblasti egzotičnih
kućnih ljubimaca.
U veterinarskoj ambulanti Pet Land radi od 2022. godine.