veterinarska ambulanta

Beograd, Vidikovački venac 73P
011/234-30-42;063/103-5469; 064/555-1354
e-mail: office@petland.rs

ponedeljak - petak:
9 - 20h
subota:
10 - 14h
nedelja:
10 - 12h

O nama

Veterinarska ambulanta PET LAND je otvorena 2008. godine. Zamišljena je kao specijalizovana ambulanta u kojoj je moguće ostvariti zatvoreni krug dijagnostike, tako da se potreba za spoljašnjom saradnjom svede na minimum, osim kada to priroda problema zahteva, a sve u cilju brze i delotvorne pomoći vašem ljubimcu, pri čemu vodimo računa o vašim potrebama, vremenu i mogućnostima.

o-nama-stranica


Mi smo

Nikola Ilić, dr vet. med.

dr vet. med.

Rođen u Jagodini 1975. godine. Osnovne studije završio na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2005. godine. Pripravnički staž obavio u veterinarskoj ambulanti ROT, Beograd, gde je i tokom studiranja sticao praksu iz oblasti hirurgije, ortopedije, oftalmologije, anesteziologije.
Tokom 2001. godine praksu iz oblasti hirurgije i ortopedije sticao na Veterinarskoj klinici Dirrenklink u Antwerpenu, Belgija.
Znanje stalno unapređuje učestvovanjem na seminarima i kongresima na kojima predaju vodeći stručnjaci iz pojedinih oblasti.
Oblasti posebnog interesovanja su hirurgija, ortopedija, kardiologija, anesteziologija i porodiljstvo.


Jelisaveta Ristić, dr vet. med.

dr vet. med.

Rođena 1982. godine u Beogradu.
Diplomirala  na Fakultetu veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu 2009. godine.
Praktična iskustva i znanja u toku studija  sticala je na Klinici za male životinje Veterinarskog fakulteta u Beogradu.
Nakon diplomiranja, stažirala je u veterinarskoj ambulanti Pet Land.
Posebne oblasti interesovanja su joj interna medicina pasa i ishrana pasa i mačaka.

 


Ana Alba, dr vet. med.

Rodjena je 1987. godine u Beogradu. Fakultet veterinarske medicien je završila u Beogradu 2013. godine. Od tada je stažirala u veterinarskoj ambulanti Delić u Beogradu do 2015. godine gde je stekla praksu iz hirurgije, dermatologije, interne veterine, stomatologije…

U veterinarskoj ambulanti Pet Land radi od 2015. godine.

Zainteresovana je za mnoge oblasti veterine, a posebno za dermatologiju malih životinja za koju se usavršava kod profesora Nikole Popovića na veterinarskom fakultetu.